Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Valpeformidling > Historikk valpekull > Omplasseringer > Artikkel

Et nytt hjem er skaffet til shibatispen Ølenskjolds Frida (f.03.09.2011)

Frida

Vi ser etter et nytt hjem til vår shibatispe Ølenskjolds Frida, født 3. september 2011.

Frida har bodd hos oss siden hun ble født, og er en behagelig hund på mange områder. Hun roer seg fint inne, og er vant med å være med på besøk, så hun roer seg de fleste steder etter å ha lukta litt. Bilkjøring går fint, og hun er ellers leken og liker å være der vi er. Hun ligger aldri på fanget, men vil gjerne ligge i nærheten av oss, og liker å bli kost med når det passer henne. Frida elsker å være med på tur, og er veldig glad når vi får besøk. Etter å ha hilst på de som kommer, så legger hun seg på sin vante plass og stresser ikke mer med det. Hun klarer seg fint alene hjemme en arbeidsdag, og ligger stort sett og sover. Vant med å være løs når vi ikke er hjemme.

Frida går fint sammen med andre hunder når hun får være løs, og leker og koser seg. I bånd kan hun gire seg opp hvis hun får hilse på andre hunder, så det har vi forsøkt å unngå.

Grunnen til at vi ser oss nødt til å omplassere Frida er at hun aldri har blitt helt komfortabel med små barn. Vi fikk en sønn i november 2012, og ettersom han har blitt mer aktiv har det blitt mer stressende for Frida. Vi ønsker derfor at hun skal få komme til en familie uten barn, eller med store barn.

Vi håper at dette kan være av interesse for noen, og at vi kan finne et
godt hjem til Frida.

Interesserte kan ta kontakt på
helga.wiig.stangeland@gmail.com
eller på telefon 41578729.

Mvh
Helga Wiig Stangeland og Daniel Ueland