Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Artikkel

Ny distriktskontakt for Østlandet

Vi har i høst fått en ny distriktskontakt for Østlandet. Alltid aktive og engasjerte Ingrid Alice Kvitberg har tatt over etter Laila Nagel, og vi ønsker henne velkommen og lykke til!  Vi lar Ingrid Alice få presentere seg selv:

Mitt navn er Ingrid Alice Kvitberg, og jeg tar nå over etter Laila Nagel som distriktskontakt på Østlandet. 
Jeg holder til i Uvdal, øverst i Numedal i Buskerud, i lag med min samboer Lars-Ole og vår sønn på  5 år.
Vi fikk vår første shiba i februar 2005, og siden har det ballet på seg, og vi er i dag de heldige eiere av fire shibaer. Birk på straks 9 år, Kiri på 7, Pippi på 5 og Lexi på 2 år. I tillegg har vi 3 norsk elghund grå, så det går mye i hund i denne heimen!
I tillegg til de 7 hundene, har vi 3 hester.
Hovedinteressen her i hus er jakt og ettersøk. Birk er godkjent ettersøkshund, i tillegg er planen om at to av de andre også skal bli det snart. Alle hundene brukes i jakt, hovedsakelig storvilt.  Vi har i tillegg Hardangervidda nesten rett utafor døra, så vi prøver å få til noen fine turer i løpet av året.
Utstilling er vi også litt interessert i, så det blir noen turer i løpet av året. Og ellers har jeg og Lexi også deltatt på et par agilitykurs.
Ring eller send mail hvis dere lurer på noe, og send meg gjerne forslag på aktiviteter vi kan ha på mail ?

IngridAliceKvitberg_500x375.jpg