Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

En beskjed fra webmaster Harriet:

Jeg ønsker som webmaster å fortelle dere hva som skjer som er synlig for dere som er nettgjester på NSK sine klubbsider, og også nevne noe av det som ikke er så synlig:

Det er en del endringer i gang i kulissene for nettsiden til NSK: 1) Vår leverandør endrer en del av brukergrensesnittet. Dere vil merke det pga noen utseendemessige endringer i tekst-layout, og kanskje noe annet. Som webmaster derimot, merker jeg det veldig godt på ting som ikke virker som de skal/gjorde tidligere, og at nye funksjoner ennå ikke er lagt til. Det byr på utfordringer mht å få publisert materialet. Jeg regner optimistisk med at leverandørens fornyinger snart er ferdig og på plass.  2) Representanter fra styret i NSK og jeg som webmaster, har drøftet hva vi skal gjøre av endringer i oppsettet på nettsiden, og å åpne for flere som publiserer materiale. Jeg er i gang med endringene på sidene, det kan dere allerede se i menyen. I tillegg skal jeg lære opp de som nå er foreslått. Jeg vil påpeke at det er typisk at programvaren er i endring samtidig med at vi ønsker å gjøre endringer jog drive opplæring. (!!!) Avslutningsvis ønsker jeg å be om tålmodighet fra nettgjestene, og fra de som nå skal lære å bruke publiseringssystemet. På forhånd takk, fra Harriet Skogen Gleditsch, Webmaster