Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

Fra ny leder

På vegne av meg selv og det nye styret takker jeg så mye for alle lykkeønskninger. Personlig både gleder og gruer jeg meg til å ta fatt. Jeg brenner etter å få en klubb som samler alle shibaelskere til felles engasjement for rasen. Men jeg skjelver ved tanken på hvor mye jeg ikke vet om organisasjonsarbeid på dette feltet. Heldigvis er det andre i styret som har den kunnskapen jeg mangler.
Jeg vil takke Lisbeth for at hun på strak arm tok seg av årsmøtet, med alle faste prosedyrer + en effektiv og samlende møteledelse.
 
Jeg er overveldet over all den positive holdning medlemmene møter Shibaklubbens framtid med. Mange har stilt seg til disposisjon for arbeid i klubben. Jeg takker for det. Foreløpig er bare én person utpekt til en oppgave: Harriet Gleditsch blir ny webmaster for klubbsiden, og overtar i løpet av kort tid. Forøvrig var de fleste av oss for utmattet etter årsmøtet (som kom etter to utstillinger) til å foreta fornuftige avgjørelser. Det nye styret var heller ikke fulltallig. Men etterhvert vil det bli utpekt personer til komitéer og andre verv.
 
Jeg vil takke Birte Blomli, Gullborg Knudsen og Eirik Knudsen for den kjempejobben de har gjort med forarbeid og avvikling av Shibaspesialen. Jeg har ikke kunnskap nok til å fatte hvor omfattende arbeid dette har vært, men forstår iallefall at det må ha vært formidabelt. Takk også for den gode stemningen som var rundt arrangementet.
 
Til slutt vil jeg takke Bengt Eggen, som har ledet et styre med store avskallinger. Det er lett å forstå at det må ha vært tøft. Ved denne overgangen til et nytt styre og ny webmaster, er Bengt meget støttende og behjelpelig med å få ut informasjon på klubbsiden.
 
Håper at dere er litt tålmodige med det nye styret til å begynne med. Etterhvert som vi har skaffet oss noe oversikt, og ellers fått ting på plass, kan dere kreve mer av oss.
 
 
Hilsen Solvor Nærland