Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Valpeformidling > Historikk valpekull > Omplasseringer > Artikkel

Hikary har fått et nytt hjem!

Omplassering fullført :)

Vi ser oss nødt til å omplasseres vår kjære bestevenn da vi ikke kan gi han den oppmerksomheten han fortjener lenger og derfor er vi nødt til å ta det vanskelige valget som vil være for hans beste. Hikaru bor i Oslo og vi har hatt han siden han var 10 uker gammel. Han er en rolig hund inne og ute er han i sitt rette element. Han er veldig glad i å gå på tur og er veldig sosial både med små og store. Hikaru er også vandt til å være hjemme alene en arbeidsdag og kjøre bil.  

Hikaru1_400x711.jpg

Hikaru liker å hilse på alle hunder men han kommer ikke overens med alle. Han går som regel fint med tisper og noen hannhunder men ikke mange. 

Hikaru er fulgt opp av veterinær og er frisk bortsett fra noe matallergi men det har ikke vært noe problem. 

Hikaru2_400x300.jpg

Vi håper å finne noen som ønsker seg en bestevenn for livet. Det er veldig viktig for oss at Hikaru kommer til et godt og stabilt hjem og gjerne hos noen som har erfaring fra hund generelt eller Shiba spesielt, dette er ikke et krav men et ønske.  

Vi kan nås på tlf eller mail:  

aya.kayssi@gmail.com / 45401134