Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Artikkel

Shibaspesialen 2007 - litt informasjon og påminnelser

Vi ønsker alle velkommen til Norsk Shiba Klubb sin spesialutstilling på Hunderfossen familiepark lørdag 26. mai. Denne dagen er det dobbel-utstilling, Norsk Akita Klubb avholder også sin spesial denne dagen. Søndag er det Norsk American Akita Klubb som arrangerer utstilling.

Denne helgen kan man altså få med seg tre utstillinger, i tillegg er det sosiale også en viktig del av det hele! Man får en fin mulighet til å treffe mange andre med hundeinteresse, og det er alltid kjekt å bli kjent med nye folk, treffe ”gamle kjente” og ikke minst utveksle erfaringer om meget og mangt.

Lørdag kveld har vi, tradisjonen tro, tenkt at vi kunne samles til felles grillkveld og sosialt samvær nede på utstillingsområdet. Vi får håpe at værgudene spiller på lag med oss i pinsehelgen. Så de som har lyst å delta på dette må huske å gå til innkjøp av det som trengs til et grillmåltid.

I år har utstillingskomiteen få medlemmer og et av medlemmene skal fungere som skriver og er dermed ”bundet opp” de timene selve utstillingen pågår og hvis det er noen ”der ute” som kunne tenke seg å ta i et lite tak for å hjelpe til litt under arrangementet så hadde vi satt veldig stor pris på det. Først og fremst avløsning i premieboden hadde det vært fint å få litt hjelp til. Og det kan dukke opp ting som må løses underveis, da er det alltid kjekt å ha noen å spørre om å trå til litt! Så her kan man trygt melde sin interesse!

Vi minner om påmeldingsfristen som er 30. april (se utstillingsannonser for alle klubbene for mer informasjon om dommere, raser og annet, det er ulike påmeldingsfrister for de forskjellige klubbene).
Ellers: Startnummer blir utdelt på stedet. Og: Husk å ta med vaksinasjonsattest på alle hunder som dere har med, også de som evt. ikke skal stilles!
Ellers gjelder NKK`s reglement for utstillinger også på denne utstillingen.

Påmelding sendes elektronisk til : g-rknuds@online.no
Eller på NKK sitt påmeldingsskjema til: Gullborg Knudsen, Østre Hopsvegen 16, 5262 Paradis. Skjemaet finner dere på NKK sine nettsider: www.nkk.no
Påmeldingsavgiften er 280 for voksen, 150 for valp, ellers gjelder rabatter som for påmelding til NKK sine utstillinger.
NB! Husk å merke innbetalingen med hundens reg.nr og navn!
Kontonummer er: 0540 11 87369

Vi minner også om nye utstillingsregler gjeldende fra 01.01.2007. Disse bør man sette seg inn i som utstiller hvis man ikke kjenner til de fra før, NKK har også informasjon på sine sider om de viktigste endringer, det er også nettopp kommet korrigering i forhold til teksten i noen av paragrafene.


Og det kan ikke sies for ofte: Ta forbehold med hensyn til vær med tanke på bekledning.
Da ser vi frem til å treffes til en pinsehelg med hund i sentrum! Lykke til alle som har tenkt å stille ut sine ”håpefulle” og velkommen skal dere være!

Hilsen oss i utstillingskomiteen