Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

Huskeliste for resultater etter konkurranser eller annonser til Vapeformidler-siden

Vi tror at det er kjekt med en liten huskeliste til de som sender inn annonser, for det er mange små detaljer å holde rede på i annonsene.

Vi håper at vil gå raskere å legge ut informasjonen på nettsiden når malene brukes. Forhåpentligvis blir det færre feil i opplysningene som vi skal publisere på nettsidene og som valpeformidler skal formidle til potensielle kjøpere.
Vennlig hilsen Leder, Solvor Nærland, Valpeformidler Ingrid Hofflund-Nystad og Webmaster Harriet S. Gleditsch

NB Hannhunder nevnes først!

Shibaklubben følger samme prinsipp som kennelklubber:

I stamtavler og på resultatlister står hannhundenes navn først og deretter tispene.
Det er ikke alltid like lett å se ut i fra et navn hvilket kjønn en hund har. Men når vi konsekvent følger dette prinsippet, ser vi lett hvilket kjønn hunden har.

På sidene om valpeformidling gjør vi det på samme måten:
I annonser om valpekull, planlagte kull og ved salg av en hund/omplassering, oppgir vi foreldreparet med farens navn først, og deretter morens navn

Innsending av foto

Foto kan dere sende som vedlegg på epost. Egenskaper ved fotografiet: Størst mulig oppløsning!
Webmaster tilrettelegger fotografiene for klubbsiden.
Dersom dere bearbeider bilder selv , er dette ønskelige format:
Stort foto f.eks av valpekull eller vinner av konkurranse: maksimum bredde 400 piksler
Litt foto: f.eks. foto kullfar og kullmor: maksimum bredde 160 piksler

Webmaster kontrollerer kvaliteten på bildene som blir sendt inn, og gir beskjed dersom det er noe ved dem som gjør at de ikke egner seg for nettsiden. Dersom dere er i tvil om fotobearbeiding, er det best å sende inn originalen!

Gi beskjed til valpeformidler når shiba er solgt!

Annonser står på nettsiden i 10 uker.

Det er også viktig å gi valpeformidleren beskjed om valper som er solgt, slik at potensielle kjøpere får riktige opplysninger. Dersom dere ønsker at annonsen skal stå lenger enn 10 uker, må det tas opp med valpeformidler. Det kan jo være at det er en enkelt valp som ikke er solgt? Oppgi årsak til valpeformidler.

Voksen Shiba til salgs / omplassering

Det er fint om dere gir beskjed til valpeformidler når en voksen Shiba/ evt en hund til omplassering har fått et nytt hjem. Vi fjerner annonsen fra nettsiden så snart vi får informasjonen.

Foreldrepar linkes til Shibaregisteret

I annonser om planlagte kull, fødte valpekull eller salg av valp/voksen shiba, lager vi en lenke fra foreldreparets / hundens navn til hundens egen side i Shibaregisteret. På den måten kan vi studere stamtavlen.

Når dere bruker malene nedenfor, er det derfor viktig at hele kennelnavnet til hunden skrives. De som har mulighet til det, kan legge ved hele adresselenken til hver av hundene i foreldreparet. Valpeformidler hjelpe til og evt fylle ut adresselenken der det mangler når e-posten med annonsen sendes inn.

Vi håper at dette vil føre til at flere bruker Shibaregisteret aktivt, både ved å registrere hunden sin der og å slå opp og lese om andres hunder.

Her er en liten introdusjon til Shiaregisteret med oppskrift for å slå opp på siden og å lime inn adressen i en e-post.

Valpeformidler hjelper til med maler og annet!

Valpeformidler vil være med på å bidra til at informasjonen som skal gis til potensielle valpekjøpere er oppdatert og riktig. Det er bare å ta kontakt om dere har ny informasjon som skal ut til folk, eller dere trenger hjelp til å fylle ut malene, eller annet knyttet til Valpeformidling i klubben.

Ingrid Hofflund-Nystad

Valpeformidler Ingrid Hofflund-Nystad kan du kontakte slik:

e-post: valpeformidler@gmail.com
Sletteløkka 35 A, 0597 Oslo
Mobil: +47 47415152
Shiba: Fuji (Stämmlocks Fujitaro f. 04.10.06) Shiba: Chika (Stämmlocks Chika f. 17.04.04)