Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Artikkel

NSKs vandrepremier - om utlevering av disse

NSK-logo

Styret har utvidet bestemmelsen om å ikke dele ut vandrepremier til også å gjelde de som ikke har oppdatert album.

Angående utlevering av NSKs vandrepremier:
Vandrepremiene består av en pokal og et fotoalbum der hunden skal presenteres. 
Vinner av vandrepremier skal sette inn navn på hund, årstall og et bilde av hunden i det album som følger pokalen (jvf statuttene for vandrepremiene).
Klubben har i mange år hatt en bestemmelse om at vandrepremier ikke skal deles ut til vinnere som tidligere har misligholdt tilbakelevering. Styret har nå utvidet dette til også å gjelde vinnere som ikke har oppdatert album. Dette fordi album forholdsvis ofte har blitt innlevert uten at statuttenes krav om oppdatering med tekst og bilde har blitt gjort, også selv om dette er blitt minnet om og purret på. Og bøkene vandrer jo straks etter innlevering videre til nye vinnere selv om de har mangler. Mange av albumene har manglende info om vinnere opp gjennom årene (styret har prøvd å oppdatere album som har vært vakante, men har ikke hatt tilgang på alle).
Manglende oppdatering av album er brudd på statuttene, og har redusert kvaliteten på bøkene. For å få tilbake den kvaliteten av bøkene som var forventet, har styret gjort vedtak om denne innstramningen.

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode