Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

Informasjon / Nyhetsbrev på e-post

IconNSKepostVi ønsker å nå rimelig og raskt ut til medlemmene, og ønsker å ta i bruk e-post som en av flere muligheter.

I dag bruker NSK medlemsbladet "Shib-a-visa" og nettstedet for å nå ut til klubbens medlemmer og andre interesserte. Det skal vi fortsette med! I tillegg ønsker vi å kunne nå raskt ut til de som er interessert når spesielle begivenheter er på gang. For eksempel Shiba-treff, når klubben har en stand i forbindelse med små og store arrangementer, for viktig klubbinformasjon som kan haste litt, og annen klubbrelatert informasjon.

Vi håper du er interessert i å få informajons- eller nyhetsbrev fra Norsk Shiba Klubb, for det er en tids- og kostnadseffektiv måte å nå Shiba-interesserte folk på. Vår kasserer vil stå ansvarlig for oppdatering av e-postlisten, for det er han som administrerer medlemslistene. På e-postlisten er det også plass til andre interesserte som ikke er meldemmer av klubben.

Dersom du ønsker å få e-post med informasjon fra NSK, ber vi deg om å sende en e-post til kasserer i klubben:

"NSK-info på e-post"
Terje Håheim
Kongleberget 3, 1727 Sarpsborg
Telefonnr 91825497
e-post: terje.haheim@bouvet.no

Norsk Shiba Klubb skal bare bruke e-postene til klubbinformasjon, og e-postadressene blir ikke formidlet videre til andre aktører. Når man ikke ønsker å være på listen for info- og nyhetsbrev lenger, gir man beskjed til kasserer Terje Håheim om dette.

Våre medlemmer som ikke har e-post, og som kanskje ikke bruker internett heller, kan gi beskjed til Terje Håheim på Telefonnr 91825497 at de ønsker å bli kontaktet via telefon eller vanlig postsendinger, i de spesielle anledningene det her er snakk om.

Vennlig hilsen
Webmaster Harriet Skogen Gleditsch