Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

Klubbsidene får mer lesestoff!

I tiden fremover vil vi arbeide med å legge ut artikler av forskjellige slag

Lederen vår, Solvor Nærland, har jobbet aktivt i sommer med å finne frem gode artikler til klubbsidene. Vi får en egen knapp om trening i menyen, hvor vi kommer til å legge ut artikler om spennende hundetrening man kan gjøre sammen med Shibaen vår. Temaene er alt fra å legge blodspor, lære agility eller drive med utstilling.

Siden klubben blir 10 år neste år, synes jeg det var en god ide å hente frem klubbavisene og ta en titt på disse, og se om det var noe å hente. Solvor synes det var en god ide, og hun fant frem arkivet sitt over klubbavisen, som vi har kikket på sammen. Vi ble enige om at det er fint for klubbhistorien å legge dem ut slik de ble gitt ut, og ikke bare ta et utvalg av alle de gode artiklenene som finnes. Jeg skal scanne inn de aller første utgavene, og har ellers mottatt elektronisk utgave av klubbavisa fra gode hjelpere i klubben! Det er litt arbeid med dette, så bladene kommer ut fremover sensommeren og utover høsten.

Ellers er valpeformidler travelt opptatt med å registrere valpekull og svare på henvendelser fra nyskjerrige og potensielle valpekjøpere.

Jeg håper dere husker på sommerkonkurransen! Vi har mottatt noen bidrag og har plass til flere!

Til slutt vil jeg nevne at det nærmer seg utstilling på Bjerke 11.-12. august. Sponsorgruppen ønsker å sette opp en liten vaktliste til NSK-standen på Hundetorget. Her skal klubben ta imot og snakke med publikum som er nyskjerrige på rasen og selge klubbeffekter. Er du sosial og elsker å prate om Shiba-rasen, så er du hjertelig velkommen! Ta kontakt med Ingrid Hofflund-Nystad: e-post: valpeformidler@gmail.com, Mobil: 47415152

Hvis du har Shiba-stoff du ønsker å formidle kan du ta kontakt med redaktøren av Shiba-a-visa:  Lisbeth Høyem, e-post: lisbeth@akinuba.no  eller webmaster.

Vennlig hilsen
Harriet Skogen  Gleditsch
Webmaster