Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Valpeformidling > Historikk valpekull > Omplasseringer > Artikkel

Mayu til salgs

 

Tromsø: Vi må dessverre selge vår nye venn Mayu på 7 måneder på grunn av allergi. Han har selvfølgelig fått alle vaksinene sine og er id-merket. Valpen kjøpte vi av Tonje Helene Bøe, se http://www.freewebs.com/najanin.

Mayu har gått på valpekurs, og vi er på lydighetstrening hver torsdag. Vi trener litt hver dag, og dette er noe han setter stor pris på. Han elsker turer, og når han får være fri passer han godt på at han har kontroll på hvor "sjefen" befinner seg. "Ho mor" er fæl til å gjemme seg, men Mayu snuser henne opp hver gang! Mayu er også vant til barn, men siden han er i en alder hvor grensene skal testes, så oppstår det noen gang konflikter mellom ham og de to minste barna på 10 og 12 år. Den eldste på 14 gidder han ikke utfordre mer, for da taper Mayu bare hver gang! Vi elsker denne vakre, stolte krabaten vår, og nå ønsker vi at han kommer til flinke hundefolk som fortsatt kan gi ham et godt liv. Pris: ca halv pris. Tlf 41 10 22 72. Epost: livtk@kongsbakken.vgs.no