Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Dogs4All > Artikkel

NSK stand på Hundetorget på Bjerke 28. - 29. juni 2008

Sponsorgruppen står ansvarlig for salg av klubbeffekter og informasjon om Shiba til publikum som besøker standen. De ønsker at flere er med å deler på oppgaven. Har du mulighet?

Vi i sponsorgruppen trenger deg!

Norsk Shibaklubb skal delta på Hundetorget med en stand på utstillingsområdet både lørdag og søndag. Standen er åpen 8.30-20.00 på lørdag og 7.30-20.00 på søndag.

I år kommer arrangementet Hundetorget på Bjerke i juni i stedet for i august pga World Dog Show (i Stockhom).
Klubben har dermed fått to begivenheter relativt tett på hverandre: Den nylige avholdte japanspesialen i Trondheim i Pinsen og Hundetorget på Bjerke. Sponsorgruppen får kort tid på å arrangere Standen. Vi håper at flere av medlemmene har lyst til å bidra!

Sponsorgruppen setter opp en vaktliste for begge dager. Vaktene er på en time eller to begge dager (du får gjerne lenger vakt, hvis du har ønske om det!) . Du trenger ikke være ekspert på rasen, men vi vil gi deg litt informasjon først likevel. Dette er en ypperlig anledning til å prate med andre Shiba-eiere og med publikum som er nyskjerige på rasen vår.

Ta gjerne kontakt så snart du vet om du er ledig denne helgen i juni!
Du kan sende meg en mail eller ringe:

Ingrid Hofflund-Nystad

Ingrid Hofflund-Nystad
Valpeformidler og sponsoransvarlig i Norsk Shibaklubb.

e-post: valpeformidler@gmail.com
Mobil: 47415152

Sees på Bjerke!
Med vennlig hilsen
Ingrid