Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Japanspesialen > 2009 Spesialen > Artikkel

Påmeldingsinfo til Spesialen 2009

De tre klubbene

Vi gleder oss til å treffe to og firbente venner og konkurrenter denne helgen!
Gjester er hjertelig velkommen, og det blir mange flotte hunder å se.

 

På grunn av rekordmange påmeldte, må vi oppnevne ekstra dommere: Den ekstra dommeren for NSK søndag, blir Tuula Savolainen fra Finland. Det er utvidet påmeldingsfrist til to av konkuransene: Norsk Akita Klubb (NAK) på lørdag og til Norsk Shiba Klubb (NSK) på søndag i pinsen. Bruk webpåmeldingsskjemaet i artikkelen.


Da påmeldingsfristen gikk ut den 9. mai, var det meldt på 117 hunder til Shibaspesialen (hvorav 70 + 3 shibaer). På grunn av større påmelding enn det som er tillatt pr dommer pr dag, må det skaffes en ekstra dommer både til NAK og NSK. Vi har da mulighet for å ta med enda flere hunder, og påmeldingen er derfor gjenåpnet for NAK på lørdag og NSK på søndag. 

Opplysninger om hvem som blir ekstra dommer vil komme. 
Vi håper påmeldingsskjemaet blir åpnet i løpet av mandag kveld. Aller siste frist vil nå være lørdag 16. mai, og betalingsfrist utsettes tilsvarende.

Påmeldingskjema.... Ny frist: 16. mai for NAK lørdag og NSK søndag.

Fellesannonsen finner du her...

 

Kontaktpersoner for NSK og Shibaspesialen 2009:

Inger Merete 915 24 838
Lisbeth 917 16 284 shiba@akinuba.no