Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Artikkel

Resultater blodsporprøve i Uvdal 22. og 23. august 2015

Norsk Shibaklubb avholdt blodsporprøve helgen 22.-23. august i Uvdal, Buskerud.

Her er rapport fra klubbens distriktskontakt for Østlandet, Ingrid Alice Kvitberg.

 

Helga 22-23. august ble det arrangert blodsporprøve i Uvdal, øverst i Numedal. 7 hunder var påmeldt, og fire gikk på lørdagen og tre på søndagen. Dommer for helgen var Kjetil Bø.

Etter å ha lagt fire prøvespor på fredagskvelden må jeg innrømme at jeg var veldig spent på om jeg husket alt på lørdagen og hadde sikkert nesten like mange sommerfugler om de som skulle starte. Takk og lov for GPS!

Lørdag kl. 10.00 startet morroa i strålende sol. Rasene som var representert denne dagen var en langhåret collie, en labrador og to strihårete dvergdachser. Alle fant hver sin store elgfot denne dagen, og det ble delt ut to førstepremier (og da fikk vi i tillegg dele ut to championatsløyfer J) og to andrepremier. Ekvipasjene dro fornøyde hjem, og jeg fikk tilbakemeldinger om at det hadde vært et godt arrangement i et flott terreng. Det er jo alltid hyggelig å høre!

Søndag kl. 10.00 var det igjen klart for start, igjen i strålende vær, og denne dagen var det tre shibaer som skulle i ilden. Dessverre hadde de ikke helt dagen, og ingen av dem kom frem til sporslutt. Det ble derfor tre 0.premier denne dagen, men humøret var på topp allikevel hos deltakerne.

Jeg husket alle sporene i løpet av helga, og var veldig fornøyd med det J

Takk til alle påmeldte og dommeren for en veldig koselig helg. Og gratulerer så masse til Lotti og Kjersti med Majaene med de fine førstepremiene og det norske viltsporchampionatet.

blodsporprove2015_08_22_500x313.jpg

Resultatene for helgen:

Premie:

Hund:

Fører/eier:

1.premie (og ny N VCH)

Courthill Collies Age Of Miracles

Kjersti Vesterheim

1.premie (og ny N VCH)

Jamiciz Njuta Maja

Lotti Sundström

2.premie

Wervest’s Olga

Øydis Kveta

2.premie

Wenja’s Ågot

Øydis Kveta

0.premie

CT-Taiyo Hugo Boss

Vibeke Standal

0.premie

Tatsumaki’s Akihime

Laila Nagel

0.premie

Qannik’s Cria Tutten Mc Dreamy

Vibeke Standal