Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Artikkel

Shiba som BIS

Fra Debbie Meador, redaktøren av magasinet Shiba World har Christen Lang fått en forespørsel om å skrive om rasens historie i Norge. Dette har Christen gjort og sendt med flere bilder som illustrasjon. Denne artikkelen planlegges å komme i februarnummer av magasinet (2008).
Magasinet skal også trykke en artikkel om ( voksne) shiba fra hele verden som har vunnet Best in Show på utstilling for alle raser. Hun ber i den forbindelse om opplysninger om norske hunder som kvalifiserer seg til å være med.
 
Christen Langs hannhund Glendalin Fuyu San har to ganger vunnet Best in Show og det er sendt inn opplysninger og bilde av ham til magasinet.
 
Hvis klubben vet om andre norske shiba som kvalifisere seg vil Debbie Meador gjerne ha beskjed om dette og at eier sender inn opplysninger om hunden, bilde av hunden, på hvilken utstilling den vant, dato etc og hvem som dømte.
 
Debbies email adresse er: shibasusa@earthlink.net.