Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Valpeformidling > Historikk valpekull > Omplasseringer > Artikkel

Sunny har fått et nytt hjem!

Oppdatert: 14.11.2014. Sunny er omplassert.

 

En flott shiba-tispe på snart 5 år søker nye eiere!

Sunny er en typisk shiba tispe på snart 5år (08.03.10) litt sta med mye personlighet, godt humør, leken og rar men også litt reservert og usikker.
Usikker i den forstand at hun ikke liker å bli klappet av ukjente som hun ikke er trygg på, så hun trenger litt tid før hun blir trygg på deg, men når du er godkjent har du en venn for livet.
Hun er ikke vandt med barn så det er nok greit om de fleste i huset er voksene nok til å lese hennes kroppsspråk når hun prøver å si ifra at hun gjerne vil være i fred.

Sunny_omplassering_okt2014-1_450x800.jpg

Hun er dessverre allergisk mot støv, midd og pollen men dette holdes i sjakk med en medisin som heter atopica (75mg om dagen) så hun kan leve et helt normalt hundeliv.

Sunny_omplassering_okt2014-2_450x800.jpg

I de siste to årene har jeg og min tidligere samboer hatt en løsning der vi har delt på å ha Sunny, men på grunn av endringer i livssituasjonen er det slik at ingen av oss kan ha hun lenger

Sunny_omplassering_okt2014-3_450x800.jpg

 

Har du flere spørsmål, ta gjerne kontakt med meg på 917 66 059

Mvh
Marius