Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Valpeformidling > Historikk valpekull > Omplasseringer > Artikkel

Voksen Shiba ønskes!

Klubbens valpeformidler, Ingrid Hofflund-Nystad har blitt kontaktet av en dame som ønsker seg en en voksen Shiba. Ingrid synes det er fint å kunne bruke nettsiden vår til å la alle oppdretterne i klubben få vite om dette ønsket. Kanskje er det noen av dem som har en Shiba til omplassering og som kunne tenke seg å bli kjent med den unge damen og intervjue henne for evt en overtakelse? Her er en kort presentasjon av henne...

Litt om meg:
Jeg er 27 år og bor på Sofienberg, med flere parker/grønne arealer i nærområdet. Jobber. Har bil og reiser på en av familiehyttene så ofte jeg kan. Liker å gå turer i skog og mark. Ellers, så går det meste av fritiden til venner og trening.

Hvorfor jeg vil ha hund og erfaring med hund: Jeg har hatt hund før og savner det. Jeg er mye ute å går, i alle årstider, og ønsker meg en turkamerat. Jeg ønsker meg en voksen hund da jeg har hatt omplasseringshund før og har gode erfaringer med det. Min gamle hund var en finsk spets. Familien min har to japanske spisshunder og hunden vil som regel ha selskap av en av disse når vi er på hytta.

Ellers: Hunden må være hjemme når jeg er på jobb.
Hadde også vært fint om hunden kan være med på skiturer om vinteren.

 

Kontaktinfo:
Line M. Haukås
Mobil: 41231812
e-post: linemh@getmail.no