Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > 2007 > Artikkel

Webmaster for shibaklubben

Jeg har formelt overtatt som webmaster for NSK, og det er artig med ivrige medlemmer som sender inn materiale, fortsett med det!

Jeg, Harriet Skogen Gleditsch, har overtatt jobben som Webmaster for NSK etter Bengt Eggen. Vi har hatt en liten overlappingsperiode mens jeg har lært meg publiseringsprogrammet. Jeg vil takke Bengt for gode tips og råd undervegs! Jeg synes at han har valgt et effektivt publiseringsprogram for klubbens sider.

Jeg vil opplyse om noe i forbindelse med "webmaster"-linken som står etter ingressen og dato, i nesten alle artikler: Nå vil linken vise til min e-postadresse. Det betyr ikke at jeg har skrevet alle artiklene, og heller ikke publisert alle ut på nettsidene. Jeg begynte å publisere materiale noen dager etter årsmøtet, og overtok som Webmaster formelt og teknisk 06. juni 2007. Materiale og artikler som Bengt Eggen har publisert, er altså blitt registrert med min e-postadresse, pga publiseringsprogrammets tekniske oppsett. Jeg håper derfor dere legger merke til datoen for publisering og ser etter hvem som har underskrevet artikkelen.

Artikler som klubbmedlemmer skriver selv, og materiale NSK henter fra andre plasser, bør inneholde forfatter og kilde (hvor vi har hentet/sakset materialet fra).
Jeg håper dere fortsetter å sende inn aktuelt stoff og bilder til nettsiden. Det har allerede vært en jevn støm med innhold!

Nå gjenstår det for meg å lære meg litt mer finesser, og spesielt det å få fotografier ut på sidene, som ingressbilder, inne i artikler og i bildegalleriet. Jeg håper dere er tålmodige!

Tusen takk for rosen i diskusjonsforumet!
Vennlig hilsen
Harriet
Webmaster