Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem 
logo

Vandrepremiene for 2014

Klubbens vandrepremier for 2014 ble delt ut under Japanspesialen søndag 24.05.2015.

Oversikt over alle vinnerne for fjoråret - og tidligere år - finnes på DENNE siden.

logo

Bakgrunn for reduksjon i antall utstillinger for klubbens raser

Det har i senere tid gått en debatt i flere fora om reduksjonen i antall utstillinger som klubbens raser kan delta i. Beklageligvis har det vært fremsatt mange mangelfulle og en del uriktige påstander om hvorfor det er foretatt reduksjoner. Styret i Norsk Shibaklubb føler derfor et behov for å komme med en grundig redegjørelse som vi håper alle som har engasjert seg i saken vil ta seg tid til å lese. Redegjørelsen finner du HER.

logo

Oppfordring til klubbens oppdrettere

Alle oppdrettere som ligger på listen på klubbens hjemmesider bør gå inn og sjekke opplysningene sine. Det er viktig at e-postadresser og telefonnumre er riktige.

Korrigeringer kan meldes inn til: Christen Ø. Johansen

logo

Korrigert liste for Årets Utstillingshund 2014

Det ble dessverre noen feil i listen for Årets Utstillingshund for 2014 i siste nummer av Shib-a-visa.

Korrigert liste finner dere HER.

logo

Rallylydighet inngår nå som én de seks konkurranseformene som gir poeng til Årets Brukshund

Styret i NSK har besluttet å ta med rallylydighet som en av konkurranseformene der man kan sanke poeng til utmerkelsen "Årets Brukshund".

Les mer om poengberegning HER!

RAS_SHIBA_forside

RAS - Rasespesfikke Avls Strategier

Norsk Shibaklubb har utarbeidet RAS-dokumenter for de 5 rasene som klubben er ansvarlig for. Dokumentene har vært ute til høring, og ble deretter godkjent av klubbens styre. Nå er også dokumentene godkjent av NKK, og kan tas aktivt i bruk i avlsarbeidet.

logo

Høring om jakt, felling og fangst

Miljødirektoratet har sendt en revisjon av forskriften om jakt, felling og fangst ut på høring. NSK fikk tilsendt høringsbrevet fra NKK, og laget et tilsvar som nå har blir sendt inn.

Høringsbrevet finner du HER. Høringssvaret fra NSK finner du HER.

Nye strikkevarer ute nå - i begrenset opplag!

Vi har fått inn nye, flotte shibastrikkprodukter som er klare til utsending. Bestill et varmt og godt sitteunderlag i tovet ull for skogs- og fjellturene i vinter, eller en praktisk og stilig veske.

Bestill nå før det blir utsolgt!

Pepperkakeform_160x125

Julebaksten er reddet

Norsk Shibaklubb har i år fått laget egne pepperkakeformer, og disse er nå klare for salg!

AnnMargotWhyatt_Taihovalp_cropped_160x165

Ny distriktskontakt for Vestlandet

Vi har i høst fått en ny distriktskontakt for Vestlandet! Ann Margot Whyatt har gjennom mange år vært en aktiv ressurs for klubben, og alle dere shibaeiere på Vestlandet er nå heldige som får Ann Margot som ny kontaktperson.

Ann Margot har allerede begynt å planlegge aktiviteter fremover. Følg med på klubbsidene for mer informasjon etterhvert!