Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Kurs > Utstillingskurs

Utstillingskurs 2008

logoDa det har vært etterspørsel etter utstillingskurs har klubben bestemt å holde utstillings kurs 19-20 april på Vindfjelltun som ligger mellom Steinsholt i Vestfold og Siljan i Telemark på RV 32. Det tar i underkant 1 t 45 min fra Oslo.

Instruktør Laila Nagel. Kurset starter opp lørdag og søndag kl 1000. Vi holder på til ca 16.00-17.00 begge dager. Kurset er rettet mot nye og ferske utstillere, men andre er og velkommen. I løpet av kurset går vi gjennom regelverk, påmelding, hva som skjer på en utstilling, bord-trening, premiering og ikke minst hvordan vi skal stille og gå med hunden i ringen. Det vil bli noe teori og mye praksis.

Vær er ingen hindring da vi kan både være inne og ute når vi trener hundene. Har du flere hunder så ta med den hunden som trenger mest trening.

Kurset koster kr 1000,00 pr person inkl. felles lunch lørdag og søndag. For de av dere som har med familie kan lunch begge dager bestilles ved påmelding. Separat lunch koster kr 150,- pr. person pr. dag. Observatør kr 500,00 pr. person inkl. lunch begge dager. For de av dere som har lang reise vei er det mulighet for overnatting på stedet.

Overnatting m/frokost kr 350,- pr døgn pr. person. Det er lov til å ha med hund på rommet for de som ønsker det, mot at en betaler kr 150,- i vask pr rom. Ønsker du overnatting må en selv sørge for det. Bestilling av rom kan gjøres til tlf 33129323 Hilde/Espen. Si at det er kurs Norsk Shiba klubb for å få tilbudet på overnattingen.

Det er og mulighet for felles middag m/dessert og kaffe hvis ønskelig for kr 250,00 pr. pers på lørdagen. For dere som ønsker middag gi beskjed om det ved påmelding. Bindene påmelding og betaling innen 1. april. Kursavgift kr 1000,00 betales inn på kto 0540.11.87369 og merkes m/utstillingskurs

Påmelding/Info kontakt Laila Nagel l-nag@online.no tlf 91668579. Gi beskjed om du trenger vei beskrivelse m/ kart.

Velkommen
Norsk Shiba klubb