Norsk Shibaklubb Dette bilde tilhører Katja Weber og kan ikke benyttes til annet enn som illustrasjon på denne klubbside. Bildet kan ikke brukes på T-skjorter,luer, kopper eller liknende.
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Kurs > Blodsporkurs > Artikkel

Teknisk arrangør: Norsk Shibaklubb

Velkommen til blodsporkurs!

2012_mai_blodsporkursDa prøver vi oss igjen med blodsporkurs. Denne gangen blir det helga 12. - 13. mai 2012. Kurset vil bli holdt på Årnes som ligger på Rv 2 mellom Oslo og Kongsvinger. Kurset er nå fultegnet. NSK styret har vedtatt en lavere kurspris!

Det er plass til max. 10 ekvipasjer og instruktørene er Erik Haugen og Mona Andersen. Det stilles ingen forkunnskaper til kurset alle kan delta. 

 
Pris:
Kurset koster kr 1000,- for medlemmer (blod og skank inkludert i prisen) og kr 1500,- for ikke-medlemmer. Plassene er forbeholdt i første omgang de som ikke fikk være med på kursene i våres. Ledige plasser fyller vi opp med de som ønsker et nytt kurs. Venteliste for tidligere deltakere.
 
Nærmere beskjed om klokkeslett og hvor man skal møte kommer på mail til deltakerne, samt hva dere trenger å ta med.
 
Betaling og påmeldingsfrist er 21. april. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Merk betalingen med blodsporkurs 2012 og navn på deltaker. Kursavgift betales inn til klubbens kto 9486.05.45343
 
Påmelding til Laila Nagel l-nag@onlin.no
 
I påmeldingen må jeg ha følgende opplysninger:
1. Navn + fødselsår på den som skal gå med hunden.
2. Adresse
3 Tlf nr
4 Mail adr til den som skal gå med hunden (hvis mulig)
 
Laila Nagel 
Distriktskontakt Østlandet